Zbulimi Affiliate

Ne përpiqemi të krijojmë marrëdhënie të besueshme dhe transparente me përdoruesit tanë. Prandaj, me anë të kësaj ju informojmë të gjithë ju se disa prej lidhjeve të disponueshme në faqen e internetit The Personal Development Cafe mund të jenë lidhje shoqëruese. Lidhje të tilla do të tregohen qartë si "lidhje shoqëruese".

Lidhjet e afarizuara paraqiten në The Personal Development Cafe vetëm për qëllime fitimi parash. Kjo do të thotë që, nëse klikoni në një lidhje partnere dhe blini produktin ose shërbimin e rekomanduar, mund të na kreditohet një komision i vogël referimi.

Ju lutemi vini re se ju nuk do të paguani më shumë për produktet ose shërbimet e blera përmes lidhjeve partnere.

Integriteti i The Personal Development Cafe është shumë i rëndësishëm për ne. Prandaj, ne bashkëpunojmë vetëm me partnerët, të cilët kemi arsye për t'i besuar dhe rekomanduar sinqerisht dhe ne rekomandojmë vetëm produkte ose shërbime që besojmë se do t'ju shtojnë vlerë.

Zbulimi i Filialit të Amazon

Kafeneja e Zhvillimit Personal është një pjesëmarrës në Programin e Bashkëpunuar të Amazon Services LLC, një program reklamimi bashkëpunues i krijuar për të siguruar një mjet për faqet për të fituar tarifa reklamimi duke reklamuar dhe duke u lidhur me Amazon.com. "Si një bashkëpunëtor i Amazon ne fitojmë nga blerjet kualifikuese."

Kufizimi i përgjegjësisë

Në qoftë se nuk përcaktohet ndryshe në ligjin në fuqi, ne nuk do të jemi përgjegjës për dëmet që dalin ose në lidhje me lidhjet përkatëse. Çdo përfaqësim në lidhje me produktet dhe shërbimet e paraqitura përmes lidhjeve partnere duhet të verifikohet paraprakisht me prodhuesin, tregtarin ose ndonjë palë tjetër të tretë në fjalë.

Duke përdorur lidhjet e shoqëruara, ju mbështesni The Personal Development Cafe dhe ne me të vërtetë e vlerësojmë mbështetjen tuaj. Ne ju falënderojmë për besimin dhe mirëkuptimin tuaj.

Nëse keni ndonjë pyetje dhe sugjerim në lidhje me lidhjet e Filialit, mos ngurroni dhe na dërgoni emailin tuaj info@thepdcafe.com