A jeni shkrimtar apo bloger? Dëshironi të shkruani për ne dhe t'i ndani artikujt tuaj me një audiencë globale?

Në PD Cafe ne jemi gjithmonë në kërkim të shkrimtarëve dhe blogerëve të talentuar, të cilët mund të krijojnë artikuj origjinalë tërheqës, informues për vizitorët tanë.

Shkrimi i një artikulli të ftuar për ne mund t'ju ndihmojë të rritni praninë tuaj në internet ndërsa u jepni lexuesve tanë disa këshilla, ndihmë ose ide të dobishme.

shkruaj për ne

Shkrimi për ne - Si funksionon

Nëse dëshironi të shkruani për PD Cafe, thjesht plotësoni formularin më poshtë dhe dorëzoni artikullin tuaj. Pasi të dorëzohet, ne do të rishikojmë punën tuaj dhe, nëse gjithçka është në rregull, ne do ta botojmë atë për ju këtu në kategorinë përkatëse në Kafene PD.

Kërkesat tona për botim:

Përmbajtja:

 • Përmbajtja duhet të shkruhet në anglisht.
 • E gjithë përmbajtja duhet të jetë origjinale për përdorimin ekskluziv të ThePDCafe.com. Përmbajtja e paraqitur do të kontrollohet për plagjiaturë.
 • E gjithë përmbajtja duhet të sigurojë vlerë për lexuesit tanë, duhet të lidhet me zhvillimin personal dhe të përshtatet në kategoritë në faqen tonë.
 • E gjithë përmbajtja duhet të jetë e rëndësishme për një audiencë globale.
 • Përmbajtja duhet të shkruhet në një stil informues ose edukativ.
 • Artikujt duhet të jenë të paktën 1,000 fjalë.
 • Ne nuk paguajmë për artikujt që botojmë.
 • Ky është një shërbim falas - përmbajtja e sponsorizuar mund të dorëzohet këtu.

 

shkruaj për ne

Struktura e përmbajtjes:

 • Të gjithë artikujt kanë nevojë për një titull meta (karakteret maksimale 40). Titulli i artikullit mund të jetë më i gjatë.
 • Të gjithë artikujt e paraqitur kanë nevojë për një përshkrim meta (deri në maksimum karakteret 155) që përmbledhin përmbajtjen.
 • Artikujt duhet të përmbajnë nën tituj.
 • Ne inkurajojmë përdorimin e listave, citateve dhe 'kutive të informacionit' për ta bërë faqen e përfunduar më tërheqëse vizuale.
 • Imagesdo imazh i përfshirë duhet të përputhet me ligjet e të drejtave të autorit.
 • Të gjithë artikujt duhet të jenë të shkruar mirë në mënyrë gramatikore.

Lidhje dhe Biografi:

 • Ju duhet të përfshini një biografi të shkrimtarit me më shumë informacione rreth jush dhe / ose shërbimeve që ju ofroni.
 • Bio duhet të jetë jo më shumë se fjalë 50 në gjatësi dhe nuk përfshihen në llogaritjen e fjalëve të artikullit.
 • Artikujt e paraqitur nga përdoruesit zakonisht përfshijnë një lidhje përsëri në faqen e autorit. Të gjitha lidhjet e jashtme duhet të aprovohen nga ThePDCafe.com para se të botohet një artikull.
 • Lidhjet duhet të jenë relevante dhe të lidhen me site me cilësi të lartë.

Si shtesë:

 • Të gjithë artikujt e paraqitur bëhen pronë e ThePDCafe.com.
 • Ne rezervojmë të drejtën të mos publikojmë dhe të heqim artikuj të botuar më parë.
 • Ne do të provojmë të lexojmë dhe mund të bëjmë ndryshime në artikujt e paraqitur (kur është e përshtatshme). Sidoqoftë nuk kemi kohë të shpenzojmë për të korrigjuar gjuhë ose gramatikë të dobët.
 • Pasi të pranohen artikujt, mund të zgjasin deri në 14 ditë për t'u botuar.

Për të kërkuar të shkruani për PD Cafe, ju lutemi plotësoni formularin e kontaktit më poshtë duke përfshirë artikullin tuaj dhe ne do t'ju kthehemi sa më shpejt të jetë e mundur:

Emri Juaj:*
Email juaj:*
Fusha juaj e interesit:*
Ngarko postimin tënd në blog:ndihmë
Mesazh:
submit: