A jeni një nga shumë njerëzit që ju hodhën në erë kur zbuluat për herë të parë Ligjin e Tërheqjes? A kishte kuptim për ju mendimi se gjithçka në univers tërhiqet nga energjia në të njëjtën gjatësi vale? Dëshironi të mësoni të përdorni Ligjin e Tërheqjes?

Me zbulimin e mesazhit të Ligjit të Tërheqjes, shumë njerëz fillojnë të bëjnë pohime, të krijojnë një plan zhvillimi personal ose një plan veprimi individual ku vendosin qëllimet e tyre.

Ligji i tërheqjes ju mëson se mendimet pozitive sjellin rezultate pozitive, kështu që shumë njerëz përqendrohen në gjëra pozitive dhe presin që gjërat e tyre pozitive të vijnë.

Tani që ata janë të vetëdijshëm për këtë mjet të fuqishëm, ata presin që të funksionojë ashtu siç dëshirojnë të funksionojë. Por kjo nuk është mënyra se si funksionon Ligji i Tërheqjes. Kjo është arsyeja pse ju duhet të mësoni të përdorni ligjin e tërheqjes.

Mësoni të përdorni Ligjin e tërheqjes

deri në qershor Hardy

Ligji i tërheqjes është vetëm një nga Ligjet e ndryshme Universale, por është një ligj shumë i rëndësishëm.

Ta themi thjesht, Ligji i tërheqjes është një koncept i Mendimit të Ri që thotë që 'si tërheq si', dhe se të menduarit pozitiv do të sjellë rezultate pozitive dhe të menduarit negativ do të rezultojë në rezultate negative.

mësoni të përdorni ligjin e tërheqjes në kafenenë e zhvillimit personalKjo duket pak a shumë e thjeshtë. Nëse gjithçka që duhej të bëja ishte të mendoja pozitivisht për të pasur një BMW të re, atëherë ajo duhet të parkohej në rrugën time menjëherë. Nuk duhet?

Bob Proctor, në librin e tij Born Rich përdor një acorn për shembullin e tij se si funksionon Ligji i tërheqjes. Ai na kërkon të imagjinojmë ta shohim këtë acorn dhe të vërejmë se ajo, si të gjitha substancat e tjera materiale, është me të vërtetë një koleksion i energjisë që lëviz me një shpejtësi shumë të lartë të dridhjeve.

Brenda acornit është plani ose bërthama e modeluar që dikton dridhjen dhe rregullon atë në të cilën do të rritet.

Sapo të mbillet acidi ose fara, përmes Ligjit të Tërheqjes, bërthama, sipas planit, fillon të tërheqë gjithçka që po vibron në harmoni me të.

Ai tërheq gjithçka që duhet nga toka dhe ato bashkohen e rriten. Ndërsa zgjerohen, ata fillojnë të rriten poshtë në rrënjë. Ndërsa fidanet rriten lart, ato përshkojnë tokën dhe fillojnë të rriten mbi tokë. deri në fund një ditë një pemë qëndron atje ..

Për dallim nga njerëzit, acarja nuk mund të ndryshojë programimin e bërthamës së saj, kështu që mund të shndërrohet në atë që dikton programimi - domethënë, një pemë.

Por ne njerëzit mund të ndryshojmë tonën dhe kështu mund të zgjedhim programimin tonë personal. Për shkak të Ligjit të tërheqjes, qëllimi që kemi mbjellë në mendjen tonë pjellore është bërthama e cila përcakton atë që përfundimisht do të bëhemi nga ajo që tërheqim dhe zmbrapsim.

Gjithçka ndodh nga modelimi. Fotografitë që ne mbjellim në trurin tonë të mrekullueshëm janë ato që krijojnë një tërheqje që na jep rezultatet tona në jetë. Varet nga ne të krijojmë mendjet tona se çfarë është ajo që ne dëshirojmë të tërheqim në jetën tonë.

Duket shumë e qartë se ne kurrë nuk do të jemi në gjendje të shfaqim prosperitet në jetën tonë nëse vazhdojmë të mendojmë mendime negative dhe të kemi pritshmëri për mungesë. Meqenëse ne gjithmonë tërheqim diçka, do të jemi të mençur të tërheqim atë që dëshirojmë me të vërtetë në vend që të tërheqim më shumë të njëjtën gjë.

Siç thotë Bob Proctor, "Kuptoni, ju e keni porositur atë dhe po ju dorëzohet, menjëherë në orar".

Kështu që programoni mendjen tuaj me qëllime të mrekullueshme. I ushqeni ata dhe prireni ato fara dhe për shkak të Ligjit të tërheqjes, do t'i shihni se ato rriten në të ARDHMEN TUAJ.

Qershor Hardy është një Webmaster dhe Shkrimtar i Suksesshëm. Ajo krijon bloge dhe artikuj rreth manifestimit, besimit, mrekullive, Ligjit të tërheqjes dhe më shumë. Uebfaqet janë Ligji i tërheqjes dhe krijimi i së ardhmes suaj.

Mësoni si të përdorni ligjin e tërheqjes për të manifestuar atë që dëshironi në jetën tuaj

A ju ka frymëzuar ky artikull për të përdorur shërbimet e një traineri jetësor?  Drejtoria e Trainerëve të Jetës NLP liston trajnerë personalë, trajnerë marrëdhëniesh dhe praktikues të NLP në zonën tuaj, ndërkombëtarisht. Shumë ofrojnë shërbime telefonike, skype dhe në internet ku mund të përdorni kudo ku ndodheni.

Ligji i tërheqjes ka të bëjë me ndihmën e të tjerëve. Nëse keni ndonjë këshillë, sugjerime që dëshironi të ndani me të tjerët, pyetje të cilave ju dëshironi të përgjigjeni, artikuj të dobishëm ose komente që do t'ju ndihmojnë të tjerët - thjesht përdorni formularin tonë të pyetjeve dhe përgjigjeve më poshtë për të postuar ose për t'iu përgjigjur një teme.