Ndonjëherë nevoja për tu përshtatur me ndryshimin mund të jetë shqetësuese. Sidoqoftë, me këshillën, informacionin dhe ndihmën e duhur, procesi mund të bëhet pa stres.

kafene e zhvillimit personal

Tani që keni gjetur tani PD Cafe (ose Kafenenë e Zhvillimit Personal), merrni kohën tuaj për të eksploruar faqen dhe për të zbuluar stilin e jetës që meritoni.

Çfarë është Zhvillimi Personal?

Zhvillimi personal është një term shumë i përgjithshëm që mund të përfshijë shumë tema. Ne të gjithë kemi nevoja ose fusha të ndryshme në të cilat do të dëshironim të përmirësonim.

Për disa mund të jetë ndihmë për të gjetur një punë me pagesë të lartë, për të tjerët mund të jetë ndihmë për të lënë duhanin, ose mënyra më e mirë për të humbur peshë.

Thjesht mund të jetë marrja e informacionit të mirë se si të shkruani një CV / rinisje profesionale, një letër përmbledhëse që funksionon ose të ndihmojë në ato pyetje të vështira për intervistë.

Në The Personal Development Cafe ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të identifikoni atë që kërkoni dhe t'ju japim akses te ofruesit, faqet, informacionet dhe burimet përkatëse në lidhje me të gjitha aspektet e Zhvillimit Personal.

gjeje atë punë në kafenenë e zhvillimit personal

Ka kaq shumë kërkesa për informacione të mira, të besueshme dhe të paraqitura mirë për ndryshimin e karrierës suaj, gjetjen e një pune, shkrimin e një CV-je profesionale dhe thjesht si të kryeni një kërkim të suksesshëm pune, saqë jemi siguruar që faqja jonë të trajtojë secilën nga këto tema në detaje.

Ju mund të gjeni artikuj të shkëlqyeshëm për kërkimin e punës dhe ne do të përditësojmë vazhdimisht faqen për të siguruar që informacioni që ofrojmë është aktual dhe i përshtatshëm.

Ne jemi siguruar gjithashtu që kërkimi i punës në Kafe Zhvillimi Personal është i lehtë duke ju lejuar kërko për punë jo vetëm në vendin tuaj, por ndërkombëtarisht me motorët më të mirë të kërkimit – dhe përkthyesi ynë ju mundëson të lexoni informacionin në gjuhën tuaj.

Pra, vazhdoni dhe përdorni informacionin e dhënë në këtë faqe dhe do të shihni ndryshimin që mund të krijoni. Ajo që kërkoni mund të jetë për veten tuaj, familjen, organizatën ose stafin tuaj (nëse zotëroni ose jeni pjesë e një kompanie).

Në The Cafe Personal Development mund të mësoni se si të merrni vendimet e duhura për ju.

Gjeni fushën e duhur të Zhvillimit Personal për ju

Zhvillimi personal

Mindfulness

Shëndeti dhe Wellness

Punësimi

Karierë

Team Building

më shumë

Asnjëherë mos dyshoni se një grup i vogël njerëzish të zhytur në mendime mund të ndryshojnë botën. Në të vërtetë, është e vetmja gjë që ka pasur ndonjëherë.

Margaret Mead