A po konsideroni një karrierë jashtë shtetit? Pastaj përdorni Kërkimin e Punës sipas objektit të vendit për t'ju ndihmuar.

Në klimën moderne ekonomike, një lëvizje në një vend tjetër është një mundësi që shumë njerëz po mendojnë. Ndoshta ju dëshironi të dini se cilat janë perspektivat për ju në një tokë tjetër?

Si të kërkoni punë sipas vendit

Në The Personal Development Cafe mund të shikoni nëpër botë dhe të kryeni një kërkim pune sipas vendeve. Faqja jonë është e përkthyeshme, kështu që ju mund të përdorni informacione në mbi 50 gjuhë, duke e bërë më të lehtë për ju të shihni vendet e lira të punës, cilat kualifikime kërkohen dhe pagën që mund të fitoni. Struktura jonë e kërkimit i bën të gjitha këto të mundshme nga kompjuteri juaj, laptopi, tableti ose pajisja juaj mobile.

Reallyshtë vërtet e thjeshtë. Thjesht zgjidhni se cilin vend do të dëshironit të kërkoni, atëherë shkruani titullin e punës për të marrë vendet e lira të fundit që janë në dispozicion për ju. Për një kërkim më të hollësishëm, vetëm shtoni një qytet / shtet ose provincë.

Kërkimi i punës sipas vendit tani

Ju lutemi klikoni në vendin përkatës ose flamurin më poshtë:

Kërkimi i SHBA në Punë në Kafe Zhvillimi Personal Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kërkimi për punë në Mbretërinë e Bashkuar në Kafe Zhvillimi Personal Mbretëria e Bashkuar Kërkim për Punë në Kanada në Kafe Personal Development Kanadë
Argjentina Kërko për Punë në Kafe Zhvillimi Personal Argjentinë Kërkim për punë në Australi në Kafe Zhvillimi Personal Australi Austri Kërko për Punë në Kafe Zhvillimi Personal Austri
Bahrain Kërkimi i Punës në Kafe Zhvillimi Personal Bahrain Kërkim për punë në Belgjikë në Kafe Zhvillimi Personal Belgjikë Kërkimi i Punës në Brazil në Kafe Zhvillimi Personal Brazil
Kërkimi i punës në Kili në Kafe Zhvillimi Personal Kili Kërkimi i punës në Kinë në Kafe Zhvillimi Personal Kinë Kërkimi i Punës në Kolumbi në Kafe Zhvillimi Personal Kolumbi
Kërkimi i punës në Republikën Czecheke në Kafe Zhvillimi Personal Republika Çeke Kërkim për punë në Danimarkë në Kafe Zhvillimi Personal Danimarkë Kërkim i punës në Finlandë në Kafe Zhvillimi Personal Finlandë
Kërkim pune në Francë në Kafe Zhvillimi Personal Francë Kërkim pune në Gjermani në Kafe Zhvillimi Personal Gjermani Kërkimi i punës në Greqi në Kafe Zhvillimi Personal Greqi
Kërkim për punë në Hong Kong në Kafe Zhvillimi Personal Hong Kong Hungari Kërko për Punë në Kafe Zhvillimi Personal Hungari Kërkim për punë në Indi në Kafe Zhvillimi Personal Indi
Kërkim për punë në Indonezi në Kafe Zhvillimi Personal Indonezi Kërkim për punë në Irlandë në Kafe Zhvillimi Personal Irlandë Kërkimi i punës në Izrael në Kafe Zhvillimi Personal Izrael
Kërkim pune në Itali në Kafe Zhvillimi Personal Itali Kërkimi i punës në Japoni në Kafe Zhvillimi Personal Japoni Kërkimi i Punës në Kore në Kafe Zhvillimi Personal Korea
Kërkimi i Punëve në Kuvajt në Kafe Zhvillimi Personal Kuwait Kërkimi i Punës në Malajzi në Kafe Personal Development Malaysia Kërkimi i Punës në Meksikë në Kafe Zhvillimi Personal Meksikë
Kërkim për punë në Hollandë në Kafe Zhvillimi Personal Holandë Kërkimi i punës në Zelandën e Re në Kafe Zhvillimi Personal Zelanda e Re Kërkim pune në Norvegji në Kafe Zhvillimi Personal Norvegji
Kërkim për Punë në Pakistan në Kafe Zhvillimi Personal Pakistan Kërko për punë në Peru në Kafe Zhvillimi Personal Peru Filipine Kërkimi i Punës në Kafe Zhvillimi Personal Filipinet
Kërkim i punës në Poloni në Kafe Zhvillimi Personal Poloni Portugali Kërko për Punë në Kafe Zhvillimi Personal Portugali Kërkimi i punës në Katar në Kafe Zhvillimi Personal Qatar
Kërkimi i punës në Rumani në Kafe Zhvillimi Personal Rumani Kërkim i Rusisë për Punë në Kafe Zhvillimi Personal Rusi Kërkimi i Arabisë Saudite në Kafe Zhvillimi Personal Arabia Saudite
Kërkim i punës në Singapor në Kafe Personal Development Singapore Kërkimi i punës në Afrikën e Jugut në Kafe Zhvillimi Personal Afrika e Jugut Kërkim pune në Spanjë në Kafe Zhvillimi Personal Spanjë
Kërkimi i punës në Suedi në Kafen e Zhvillimit Personal Suedi Kërkim pune në Zvicër në Kafe Zhvillimi Personal Zvicër Kërkim i punës në Tajvan në Kafe Zhvillimi Personal Taiwan
Kërkimi i punës në Turqi në Kafe Zhvillimi Personal Turqi Emiratet Arabe Kërkimi i Punës në Kafen e Zhvillimit Personal Emiratet Arabe Kërkim i Punës në Venezuelë në Kafe Zhvillimi Personal Venezuela

 

Nëse dëshironi më shumë informacion rreth jetesës dhe punës jashtë vendit, këtu janë disa site të dobishme që mund të dëshironi të vizitoni.

Qeveria e drejtpërdrejtë  - Një faqe me qendër në Mbretërinë e Bashkuar. Nëse jeni duke lëvizur jashtë vendit për punë, zbuloni se cilat të drejta keni sipas ligjit të punësimit të vendit tuaj të destinacionit.

Workdo punë kudo - Kryesisht për banorët e Britanisë së Madhe dhe Evropës, kjo faqe ofron profile të punëdhënësve që kërkojnë punëtorë sezonalë.

Nëse keni ndonjë këshillë, sugjerim, pyetje që dëshironi t'u përgjigjeni, artikuj ose komente të dobishme që do t'ju ndihmojnë të tjerëve - thjesht përdorni formularin tonë më poshtë për të postuar ose për t'iu përgjigjur një teme.

style="display:inline-block;width:2px;height:728px" data-ad-client="ca-pub-90" data-ad-slot="4730239165211990"> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});