Kush jemi ne

Përshëndetje dhe mirëseardhje në Cafe Personal Developent. Adresa jonë e internetit është: http://thepdcafe.com dhe është pronë e The Personal Development Cafe Limited.

Cilat të dhëna personale mbledhim dhe pse e mbledhim atë

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, do t'ju paraqiten shkarkime, oferta dhe/ose shërbime të ndryshme. Nëse vendosni të përdorni seksione të caktuara të Kafenesë për Zhvillim Personal që kërkon qasje të veçantë, (si p.sh. një ofertë e gjeneratës së parë ose produkt me pagesë), do t'ju kërkohet të shkruani adresën tuaj të emailit dhe të pranoni të merrni komunikimet përkatëse. Nëse nuk jepni pëlqimin e kërkuar, qasja në ofertat speciale mund të mos jetë e mundur.

Do informacion i ruajtur nga The Personal Development Cafe trajtohet si konfidencial. Të gjitha informacionet sigurohen dhe arrihen vetëm nga personeli i autorizuar, me masat e duhura të sigurisë për të mbrojtur kundër shkeljes ose humbjes.

Format e kontaktit

Ne mund të mbledhim të dhënat e mëposhtme personale nga ju në mënyra të ndryshme duke përfshirë:

Transaksionet: Emri juaj, adresa e emailit, informacioni i faturimit dhe burimi i pagesës.
Për të përpunuar një blerje që bëni me ne. Ne do të mbledhim informacionin tuaj si pjesë e një transaksioni kontraktual ligjor.

Dorëzimi i komenteve dhe pyetjeve: Emri, adresa e emailit dhe pyetja.
Ne kemi një interes të lejuar të ligjshëm për të siguruar një përgjigje në pyetjet tuaja dhe duhet të përdorim të dhënat tuaja për ta bërë këtë. Ne nuk do t'i përdorim të dhënat për qëllime të tjera.

Zgjedhin në kursin e postës elektronike: Emri dhe adresa juaj.
Kërkohet për të ofruar kursin tuaj me email. Ne fillimisht do të kërkojmë pëlqimin tuaj.

Gazete: Emri dhe adresa e emailit tuaj.
Kërkohet për të dorëzuar buletinin tuaj me email. Ne fillimisht do të kërkojmë pëlqimin tuaj.

Abonimi i automatizuar

Në fund të çdo emaili të pajtimit të dërguar nga The Personal Development Cafe, do të gjeni një lidhje miqësore 'të çregjistruar'. Kur klikoni mbi të, ju hiqeni automatikisht nga ajo listë specifike.

Comments

Kur vizitorët lënë komente në faqen, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spam-it.

Një tel anonimizues i krijuar nga adresa juaj e emailit (e quajtur edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes të ngulitur (EXIF GPS) të përfshirë. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin të dhënat e vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

Cookies

Nëse lëshoni një koment në faqen tonë, mund të zgjedhni për të ruajtur emrin, adresën e emailit dhe faqen e internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj kështu që ju nuk do të duhet të plotësoni përsëri detajet tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse keni një llogari dhe hyni në këtë faqe, ne do të caktojmë një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të hyni, ne gjithashtu do të krijojmë disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të identifikimit dhe zgjedhjet e ekranit tuaj të ekranit. Cookies hyrëse zgjasin për dy ditë dhe opsionet e ekranit të biskotave zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni "Remember Me", identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, biskotat e identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon post ID të artikullit që sapo keni redaktuar. Mbaron pas ditës së 1.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (p.sh., videot, imazhet, artikujt, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e internetit të tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqet e internetit mund të mbledhë të dhëna në lidhje me ju, përdorin cookie-t, embed shtesë ndjekja e palës së tretë, dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me përmbajtje të ngulitur Kjo, përfshirë gjurmimin ndërveprim tuaj me përmbajtje të ngulitur në qoftë se ju keni një llogari dhe je i loguar Kjo është website.

pagesat

Pagesat përpunohen përmes Paypal, të cilët ndjekin ligjet e privatësisë me siguri të fortë. Shikoni politikat e tyre këtu.

Informacioni i kartës së kreditit nuk përpunohet kurrë nga vetë Cafe për Zhvillim Personal.

Sa kohë i mbajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe metadata e tij ruhen pafundësisht. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe aprovojmë çdo koment komenti vijues automatikisht në vend që t'i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë të dhënat personale që ato japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund t'i shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveçse nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes gjithashtu mund ta shikojnë dhe ta redaktojnë këtë informacion.

Cilat të drejta keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ne mbajmë rreth jush, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkojë që të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që na kërkohet të mbajnë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Angazhimi ynë për privatësinë e fëmijëve

Mbrojtja e intimitetit të shumë të rinjve është veçanërisht e rëndësishme. Për këtë arsye, faqja jonë e internetit kurrë nuk do të mbledhë ose ruajë informacion në faqen tonë të internetit nga ato që ne me të vërtetë njohim janë nën 18.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spameve.

Ndryshimet dhe azhurnimet e politikës së privatësisë.

Si me ndonjë nga faqet tona të njoftimeve administrative dhe ligjore, përmbajtja e kësaj faqe mund dhe do të ndryshojë me kalimin e kohës. Prandaj, kjo faqe mund të lexojë ndryshe nga vizita juaj e rradhës. Këto ndryshime janë të nevojshme dhe kryhen nga The Personal Development Cafe Limited, për t'ju mbrojtur juve dhe faqen e internetit të Zhvillimit Personal Cafe.

Ne mund të azhurnojmë dhe modifikojmë këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë. Nëse kjo faqe është e rëndësishme për ju, duhet të kontrolloni shpesh pasi asnjë njoftim tjetër për përmbajtjen e ndryshuar nuk do të jepet para ose pasi ndryshimi të hyjë në fuqi.

Pranimi i këtyre kushteve

Ne kemi të drejtë të supozojmë se të gjithë vizitorët e kanë lexuar me kujdes këtë politikë, veçanërisht kur ata janë pajtuar në mënyrë të qartë me kushtet e saj. Nëse dikush nuk pajtohet me këtë politikë, ai duhet të përmbahet nga përdorimi i faqeve të internetit ose ofertave tona.