Drejtoria e Ndërtimit të Ekipeve

Ndërtimi i ekipit njihet gjerësisht si një nga aspektet më të rëndësishme të zhvillimit personal dhe të biznesit.

Bizneset e të gjitha madhësive njohin përfitimin e punës në grup dhe shumë e kuptojnë se investimi në ushtrimet ose ndërtimin e ekipit të ekipit aktivitetet e ndërtimit të ekipit mund të jetë një nga vendimet më të mira që do të marrin.

Drejtoria jonë për ndërtimin e ekipit rendit organizatat e ndërtimit të ekipeve sipas vendit.

Drejtoria Ndërkombëtare e Ndërtimit të Ekipeve

Drejtoria jonë e dobishme për ndërtimin e ekipit është një burim i vlefshëm në internet ku mund të gjeni kompani të ndërtimit të ekipit në vende të ndryshme të botës.

Drejtoria e Ndërtimit të Ekipit USA

Ndërtimi i Ekipit të Austin

Aleanca e Aventurave
Ekipi i Ndërtuesve Plus

Ndërtimi i lirë-team-directory-at-the-personal-zhvillimit-kafene

Ndërtimi i Ekipit të Arizonës

Sipërmarrje

Ndërtimi i Ekipit të Atlantës

Atlanta Challenge

Amusements Burgess

Ndërtimi i ekipit me rezultate të shkëlqyera

Ndërtimi i Ekipit të Dallas

Austin Ranch

Ranch rrethi

Ndërtimi i Ekipit Fort Worth

Ndërtimi i Ekipit të Institutit të Liderit

Ndërtimi i Ekipit në New York

Bashkëpunëtorët e aventurës

Ndërtimi i ekipit tuaj

Të folurit të sigurt

Ata Improv

Ndërtimi i Ekipit në Las Vegas

Lojëra AdVenture

Një efekt i drejtpërdrejtë

Aventurat e gjuetisë së thesarit

Ndërtimi i Ekipit i San Francisko

Lojë Go

Ndërtimi i Ekipit San Diego

TeamBonding

Ndërtimi i Ekipit të Bostonit

Ekipi i Ndërtuesve Plus

Ndërtimi i Ekipit të agoikagos

Ndërtimi i një Ekipi-Biçikletë

Shtëpia e Fushës së Qytetit me erë

Ndërtimi i Ekipit në Minneapolis

drejtoria e ndërtimit të ekipit

Drejtoria e Ndërtimit të Ekipeve në Mbretërinë e Bashkuar 

Ndërtimi i Skuadrës Aberdeen

Misionet e spiunazhit

Ndërtimi i Ekipit të Birminghamit

Misionet e spiunazhit

Ngjarje Gable

Ndërtimi i Ekipit të Brighton

Misionet e spiunazhit

Ndërtimi i Ekipit të Bristolit

Misionet e spiunazhit

Ndërtimi i Ekipit të Kembrixhit

Ngjarjet Krijuese të Ekipit

Misionet e spiunazhit

Ngjarje Zing

Ndërtimi i Ekipit të Cardiff

Misionet e spiunazhit

Ndërtimi i Ekipit Chester

Misionet e spiunazhit

 Ndërtimi i Ekipit Cheshire

Salcë e ftohtë

Ndërtimi i Ekipit të Cornwall

Aventurë BF 

Ndërtimi i Ekipit në Londër

Ditët e veprimit

Salcë e ftohtë

Misionet e spiunazhit

Ngjarje Gable

Ndërtimi i Skuadrës në Mançester

Misionet e spiunazhit

Ditët e veprimit

Ndërtimi i Ekipit të Newcastle

Ndërtimi i Ekipit të Norfolk

Trajnimi i Fairlead

Ndërtimi i Ekipit të Nottingham

Limitet e Ngjarjeve të Korporatave

Ngjarje Zing

Ndërtimi i Ekipit të Oksfordshire

Ngjarje CCC

Misionet e spiunazhit

Leisure Phoenix

Ndërtimi i Ekipit të Surrey

Ngjarjet fillestare

Drejtoria e Ndërtimit të Ekipeve Evropë

Instituti i Liderëve

Ngjarjet e korporatave jashtë vendit

Trajnimi i Fairlead

Drejtoria e Ndërtimit të Ekipeve Azi

Ndërtimi i Ekipit Bali

Tali aventurash në Bali

Ndërtimi i Ekipit të Hong Kongut

Ndërtimi i Ekipit Azi

tirianë

Hotele Sino

Ndërtimi i Ekipit në Malajzi

Ndërtuesit e Ekipit Universal

Kampi i Peshkut

Ndërtimi i Ekipit të Lindjes së Mesme

Biz Grupi

Ndërtimi i Ekipit të Singaporit

Drejtoria e Ndërtimit të Ekipeve Australi / Zelanda e Re

Ndërtimi i Ekipit në Australi

Ndezni Bollywood Company Company

Ngjarjet e skuadrës kulmore

shpatë

Ndërtimi i Ekipit në Australi

Ndërtimi i Ekipit të Zelandës së Re

Sfida e Korporatës

Kuzhina e Sachie

Grupi i Ngjarjeve

Drejtoria e Ndërtimit të Ekipit Afrika

Afrika e Jugut Ndërtimi i Ekipit

Plazhi & Bush

Ndërtimi virtual i ekipit

Team Building Arena

Nëse po kërkoni një kompani ose organizatë për ndërtimin e ekipit dhe nuk mund të gjeni një në zonën tuaj, na tregoni duke lënë formularin tonë të komenteve dhe ne do të bëjmë më të mirën për të gjetur një për ju.

Dëshironi të shtoni kompaninë tuaj në drejtorinë tonë të ndërtimit të ekipit? Pastaj thjesht përdorni tonë kontaktoni formë dhe ne do të sigurohemi që detajet tuaja të shfaqen në Kafe Zhvillimi Personal sa më shpejt të jetë e mundur.

Ne gjithashtu kemi siguruar  aktivitete falas për ndërtimin e ekipit që mund të shkarkoni.

Nëse keni ndonjë koment, këshilla për ndërtimin e ekipit ose pyetje për të cilat ju dëshironi të përgjigjeni, përdorni formularin tonë të komenteve më poshtë. Të gjitha komentet do të rishikohen dhe pastaj do të postohen sa më shpejt të jetë e mundur.